DODATNA SLOBODNA MESTA ZA PRIPREMNU NASTAVU ZA POLAGANjE PRIJEMNOG ISPITA IZ MATEMATIKE 2022/2023

Matematički fakultet organizuje časove pripremne nastave za polaganje prijemnog ispita iz matematike za buduće studente.

Zbog interesovanja budućih studenata, formirana je još jedna grupa za pripremnu nastavu u kojoj je ostalo još nekoliko slobodnih mesta. Za uslove plaćanja prilikom naknadnih prijava, molimo vas da nam se obratite na mejl adresu pripremna{at}matf.bg.ac.rs. Prijavljivanje za pripremnu nastavu obavlja se preko sledećeg linka
http://pripremna.matf.bg.ac.rs/, klikom na dugme Prijavite se.

Takođe, na sajtu http://pripremna.matf.bg.ac.rs/ biće iznova ažurirane informacije tokom cele pripremne nastave pa vas pozivamo da pratite taj sajt.

Pripremna nastava biće organizovana na daljinu (onlajn) posredstvom platforme Webex. Časovi će se održavati subotom u trajanju 20 termina po 3 časa odnosno ukupno 60 časova.

Pripremnu nastavu moguće je platiti u dve rate. Iznos jedne rate je 16.500 din. Za plaćanje u celosti odobren je popust tako da je ukupna cena 30 000 dinara.

Pored  pripremne nastave Matematički fakultet organizuje i probni prijemni ispit koji će biti održan 11. juna 2022. godine, u poslednjem terminu pripremne nastave. Probni prijemni ispit mogu polagati i oni koji nisu pratili pripremnu nastavu. Polaznici pripremne nastave neće plaćati polaganje probnog prijemnog ispita jer je to već uračunato u cenu pripremne nastave.



Nažalost nije moguće ostaviti komentar.