>> UPIS 2020.

Rešenja zadataka i skica rešenja zadataka sa prijemnog ispita

Konačna rang lista u upisnom roku Jun 2020.

Upis na Fakultet će biti obavljen 15. i 16. jula za kandidate sa konačne rang liste a 17. juna za kandidate koji su polagali prijemni ispit iz matematike na drugim fakultetima. Rang lista je jedinstvena za sve studijske programe i prozivka će se obaviti prema konačnoj rang listi. Raspored prozivke će biti naknadno objavljen i zavisi od epidemiološke situacije i mera koje budu važile u tom trenutku.

Detaljne informacije su na portalu Upis

Važni datumi

Potrebna dokumenta za upis

Finansije vezane za upis

 

detaljnije

>> Prijava ispita JUN 1 2020

Važno obaveštenje

U skladu sa propisanim vanrednim merama i preporukama koje su na snazi, imajući u vidu ograničene prostorne kapacitete za održavanje ispita na Matematičkom fakultetu, od izuzetne važnosti je da znamo što tačniji broj studenata koji će ispit sigurno polagati, kako bismo na vreme mogli da organizujemo ispite vodeći računa o bezbednosti studenata i zaposlenih. 

Stoga molimo studente da izvrše prijavu samo onih ispita koje će sigurno polagati.

Matematički fakultet će na osnovu izlaznosti tokom junskog ispitnog roka, razmatrati uvođenje restriktivnijih mera, ukoliko ova preporučena mera bude slabo prihvaćena. Mere će, u dogovoru Uprave sa predstavnicima studenata, naknadno biti donešene.

JUN 1 2020

JUN 2 2020

detaljnije

>> Raspored ispita

RASPORED ISPITA U ISPITNOM ROKU JUN 1

RASPORED ISPITA U ISPITNOM ROKU JUN 2

RASPORED ISPITA U ISPITNOM ROKU SEPTEMBAR 1

RASPORED ISPITA U ISPITNOM ROKU SEPTEMBAR 2

detaljnije

>>  Obaveštenje o diplomama

Obaveštavamo sve diplomirane studente da svoje diplome mogu podići svakog radnog dana od 11h do 14h na šalteru Studentske službe, soba 321 u prizemlju. Molimo vas da prethodno proverite na serveru Hypatia da li vam je evidentirana uplata za izradu diplome.

Zbog vanredne situacije izazvane virusom Covid 19, neće biti održana svečana dodela diploma. Svoje diplome možete podići na šalteru Studentske službe ili sačekati prvu sledeću svečanu dodelu koja će biti održana kada se za to steknu uslovi.

Spisak diplomiranih koji mogu preuzeti svoje diplome možete videti ovde.

Novi spisak diplomiranih

detaljnije

>>  Važno obaveštenje

Zbog pojave virusa korona u studentskim domovima od 10. juna 2020. do daljnjeg u sve zgrade Matematičkog fakulteta moći će da se uđe isključivo sa zaštitnom maskom.

detaljnije

>>  Informacija o plaćanju zaostalih finansijskih obaveza

Studenti osnovnih i master akademskih studija su dužni da izmire 50% dospelih (do 30.4.2020) finansijskih obaveza za školsku 2019/20. godinu zaključno sa 12.6.2020.godine.

Preporučuje se studentima da preostalu polovinu zaostalih dugovanja izmire do 12.07.2020. a poslednju ratu do 12.08.2020.godine.

Molbe za odlaganje finansijskih obaveza neće biti razmatrane.

detaljnije

>>  Odluke o ukidanju studijskih programa

detaljnije

>>  Polaganje ispita nakon ukidanja vanrednog stanja

detaljnije

>>  Najuspešniji rešavaoci zadataka povodom Dana matematike!

Povodom Međunarodnog dana matematike (https://www.idm314.org), 14. marta objavili smo zanimljive zadatke i pripremili vredne nagrade za rešavaoce. Pažljivo smo pregledali sva pristigla rešenja.

detaljnije

>>  Dobrodošli na Matematički fakultet!

Da li znate da se na Matematičkom fakultetu možete školovati za neka od najperspektivnijih zanimanja, posmatrano u globalnim okvirima?

detaljnije

>>  Javni poziv za učešće u sredstvima MPNTR za 2020. godinu

detaljnije

>>  HUMANITARNA AKCIJA ZA MIRKA PALČIĆA

detaljnije

>>  Promotivne aktivnosti Matematičkog fakulteta u 2020. godini

Fotografije

detaljnije