>> Raspored časova u prolećnom semestru akademske 2022/2023. godine

Raspored časova za studente osnovnih i master akademskih studija je objavljen na:
http://raspored.matf.bg.ac.rs/

detaljnije

>> Raspored ispita

RASPORED ISPITA U ISPITNOM ROKU JANUAR 1 ŠKOLSKE 2022/2023. GODINE

RASPORED ISPITA U ISPITNOM ROKU JANUAR 2 ŠKOLSKE 2022/2023. GODINE

detaljnije

>>  Probni prijemni i pripremna nastava za polaganje prijemnog ispita iz matematike 2023/2024

Matematički fakultet za buduće studente organizuje časove pripremne nastave za polaganje prijemnog ispita iz matematike i probni prijemni ispit. Pripremna nastava počela je 21.1.2023. i trajaće do 10.6.2023. godine.


Raduje nas veliki odziv budućih kolega i zahvalni smo na ukazanom poverenju da upravo sa nama realizuju pripreme za polaganje prijemnog ispita iz matematike.
Onlajn prijavljivanje za pripremnu nastavu je završeno.


Probni prijemni ispit biće održan 17.6.2023. godine. Za polaganje prijemnog ispita se mogu prijaviti i buduće kolege koje nisu pratile pripremnu nastavu.


PRIJAVE ZA PROBNI PRIJEMNI SU OTVORENE DO 10.6.2023.


Probni prijemni ispit odražaće se u prostorijama na četvrtom i petom spratu Matematičkog fakulteta (adresa: Studentski trg 16). Ispit sadrži 20 zadataka, a rezultati će biti objavljeni 24 sata nakon polaganja. Cena polaganja probnog prijemnog ispita je 3000 dinara.


Na sajtu http://pripremna.matf.bg.ac.rs/ možete videti oblasti koje su obuhvaćene na prijemnom ispitu. Takođe informacije tokom cele pripremne nastave biće iznova ažurirane pa vas pozivamo da pratite sajt.

detaljnije

>>  Rok za prijavu, predaju i odbranu master teme u školskoj 2022/2023. godini

1. Rok za prijavu master teme 1.6.2023.

2. Rok za predaju KONAČNE verzije master rada 31.8.2023.

3. Rok za odbranu master rada 30.9.2023.    


Više informacija na https://teze.matf.bg.ac.rs/master/

detaljnije

>>  XII simpozijum 'Matematika i primene' - Nacionalni skup sa međunarodnim učešćem, Beograd, 2. i 3. decembar 2022. godine

XII simpozijum “Matematika i primene”, nacionalni skup sa međunarodnim učešćem, održaće se 2. i 3. decembra 2022. u organizaciji Matematičkog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Svečano otvaranje Simpozijuma i predavanja  će biti održani u petak 2. decembra od 10.00, dok će se u subotu 3. decembra predavanja održavati u prostorijama Matematičkog fakulteta, Studentski trg 16/IV.

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da učestvujete u radu XII Simpozijuma „Matematika i primene“. Molimo sve zainteresovane buduće učesnike skupa, ali i goste, da popune elektronski formular za prijavu i pošalju apstrakte svojih predavanja najkasnije do 18. novembra 2022. godine.

Više informacija možete naći: https://alas.matf.bg.ac.rs/~konferencija/

detaljnije

>>  Matematički fakultet ovlašćen za ispitivanje i kontrolu iz oblasti igara na sreću

Ministarstvo finansija Republike Srbije je svojim rešenjem ovlastilo Matematički fakultet Univerziteta u Beogradu da obavlja poslove ispitivanja i kontrole na način i po postupku koji je propisan odredbama Zakona o igrama na sreću i podzakonskim aktima u oblasti priređivanja posebnih igara na sreću.

Realizacija ovih poslova u oviru Matematičkog fakulteta je poverena organizacionoj jedinici Odeljenje za ispitivanje i kontrolu.

detaljnije

>>  Dobro došli na Matematički fakultet!

Zašto da upišem Matematički fakultet?

detaljnije