Nastava u jesenjem semestru školske 2020/21. godine

Nastava na Matematičkom fakultetu u prvom semestru školske 2020/21. godine održavaće se onlajn, uz mogućnost kombinovanja sa klasičnom organizacijom nastave, prema rasporedu časova i uz poštovanje svih preporučenih mera zdravstvene zaštite.

Nastava za studente prve godine počinje u ponedeljak 5. oktobra 2020. godine. Prijem studenata prve godine biće održan u četvrtak 1. oktobra 2020 u 11.00 na platou ispred ulaza na Matematički fakultet (gde je vršena prozivka za upis). Studentima će se obratiti članovi Uprave i predstavnici stručnih službi. U petak 2. oktobra 2020. godine biće održan probni čas na daljinu. Detaljnija obaveštenja o probnom času, studenti prve godine će dobiti 30. septembra 2020. godine na svoje e-adrese kojima su se registrovali za onlajn upis.

Nastava za studente viših godina osnovnih i master studija počinje u ponedeljak 12. oktobra 2020. godine.

Postojaće mogućnost da se nastava na daljinu organizuje i u fakultetskim učionicama. U tim slučajevima, časovima mogu da prisustvuju i studenti, i to isključivo po dogovoru sa nastavnikom ili prema rasporedu koji nastavnik odredi. Za grupe sa malim brojem studenata, može se organizovati i klasična nastava, u skladu sa prethodnim dogovorom između nastavnika i studenata.

Tehnička uputstva o onlajn nastavi dostupna su na http://alas.matf.bg.ac.rs/?cont=manuals

Detaljnije informacije biće naknadno objavljene.



Nažalost nije moguće ostaviti komentar.