Otvoreni konkursi za razmenu sa univerzitetima u Francuskoj u okviru programa Erazmus+ KA1

Obaveštavamo Vas da su otvoreni konkursi za razmenu studenata, nastavnog i administrativnog osoblja u okviru Erazmus+ KA1 programa sa tri univerziteta u Francuskoj: University of Bordeaux, Nice Sophia Antipolis University i Paris Diderot University.

Konkursi su otvoreni u sledećem periodu:

- za Nice Sophia Antipolis University: od 28. avgusta 2017. do 8. oktobra 2017. (nivo studija: osnovni; nastavno osoblje)

- za Paris Diderot University: od 28. avgusta 2017. do 19. oktobra 2017. (nivo studija: master i  doktorske; nastavno i administrativno osoblje)

- za University of Bordeaux: od 30. avgusta 2017. do 22. oktobra 2017. (za sada nije precizirano)


Skrećemo pažnju kolegama sa Matematičkog fakulteta da su konkursi za razmenu sa Nice Sophia Antipolis University i Paris Diderot University za studente, nastavno i administrativno osoblje otvoreni u svim oblastima, dok je za University of Bordeaux otvoren samo konkurs za studente u oblasti Education.

Uslovi konkursa, broj mobilnosti i informacije o neophodnoj dokumentaciji za prijavu mogu se naći na Mobion platformi http://mobion.bg.ac.rs.

Molimo studente Matematičkog fakulteta koji nameravaju da konkurišu za razmenu da se jave mailom kooordinatorima za međunarodnu saradnju Matematičkog fakulteta, Dragani Ilić (dilic@matf.bg.ac.rs) i Zorici Stanimirović (zoricast@matf.bg.ac.rs).



Nažalost nije moguće ostaviti komentar.