Семинар за примењену математику, 20. март 2012.

Наредни састанак Семинара за примењену математику одржаће се у уторак, 20. марта 2012. у 14:15, соби 301ф, МИ САНУ.

Предавач: Марина Доброта, Факултет организационих наука

Наслов предавања: ПРИМЕНА СТАТИСТИЧКИХ МЕТОДА У АНАЛИЗИ КВАЛИТЕТА СИСТЕМА Е-ОБРАЗОВАЊА

Садржај: У оквиру овог предавања биће приказана примена статистичких метода у анализи података добијених из система електронског образовања. Квалитет система електронског образовања се анализира на основу два параметра: искуства са коришћењем и задовољства електронски подржаним образовањем. Циљ је да се укаже на тренутно стање електронског образовања у Србији, као и да се испитају могућности његовог побољшања.

Истраживање је обухватило студенте и предаваче са четири највећа државна универзитета у Србији. Један део истраживања односи се на студенте и њихову перцепцију квалитета образовања у електронски подржаном окружењу.

Други део истраживања разматра искуство наставника у коришћењу система електронског образовања са посебним освртом на примену метода и техника које се користе на универзитетима у Србији. Резултати анализе омогућили су боље разумевање перцепције квалитета система електронског образовања.

Утврђено је који се параметри морају побољшати како би порасло задовољство корисника, што има за циљ и развој поверења у систем електронског образовања.


Оставите ваш коментар:


(опционо)
(неће бити приказано)

Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести