Конкурс Задужбине Ђоке Влајковића за подршку студентима у стручном и научном усавршавању, рок за пријаву 19. април 2024.

Расписан је Конкурс за доделу десет финансијских подршки за стручно и научно усавршавање студената Универзитета у Београду, које подразумева учешће на научним и стручним скуповима у земљи и иностранству и боравак у иностранству током студија. На Конкурс се могу пријавити незапослени студенти од треће године основних или интегрисаних академских студија, студенти мастер и докторских академских студија Универзитета у Београду.  Услов за добијање подршке је да усавршавање започиње/траје у периоду од 1. маја 2024. године до 1. маја 2025. године.
 
Финансијска подршка у стручном и научном усавршавању, у нето износу од по 50.000,00 динара по учешћу или боравку, доделиће се из средстава Задужбине Ђоке Влајковића, а одобрена средства се могу користити искључиво наменски, у складу са конкурсном пријавом.
 
Рок за подношење пријава је од 25. марта до 19. априла 2024. године.
 
Пријаве се подносе на адресу: Универзитет у Београду, Студентски трг бр. 1 са назнаком - Конкурс Задужбине Ђоке Влајковића за подршку у стручном и научном усавршавању.
Електронска адреса на коју треба доставити документацију је: popovm1@rect.bg.ac.rs
 
Текст конкурса
 
Образац за пријаву


Нажалост није могуће оставити коментар.

Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести