Конференција CODEstantine, Ниш, 22-23.3.2019.

NoLimitHub (http://nolimithub.com/) по четврти пут организује конференцију CODEstantine која ће бити одржана 22. и 23. марта 2019. у хотелу „Tami Residence“ у Нишу.

Конференција има за циљ упознавање учесника са технолошким трендовима, као и повезивање људи који се баве програмирањем и сродним областима. Конференција окупља ИТ стручњаке, предузетнике и ентузијасте.

CODEstantine конференција је највећа конференција у јужној Србији намењена искусним програмерима, будућим програмерима, као и студентима програмирања. Учесници ће добити прилику да унапреде своје вештине, упознају се са најновијим технолошким трендовима, као и да успоставе контакте са искусним програмерима и представницима водећих ИТ компанија. У претходна три издања, конференција је успела да окупи више од 500 учесника и преко 30 излагача.

CODEstantine конференција

Позивамо све заинтересоване студенте, наставнике и сараднике да се пријаве за учешће на овој конференцији. Више информација о конференцији (и пријава):

https://codestantine.com/

Број места је ограничен. За студенте Математичког факултета организатори су обезбедили три бесплатне карте. Студенти који су заинтересовани за учешће на овој конференцији и желе да преузму ове бесплатне карте треба да се што пре (а најкасније до 20.2.2019) пријаве путем анкете:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScXZa162b1D0nSU67MCgAg9xpPKMz_vW3BjJnuqH-tDvsxvSA/viewform

Након селекције, студенти којима су додељене бесплатне карте биће контактирани ради даље процедуре.

Студенти који желе да учествују у раду конференције моћи ће пријаве на сајту конференције и обезбеде себи карте по приступачним ценама.


Нажалост није могуће оставити коментар.

Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести