Светосавски турнир у шаху 2019.

Универзитетски спортски савез Београда, Православни богословски факултет, Шаховски клуб "Богослов" и Шаховски клуб "Студентски град", поводом дана Светог Саве, организују Светосавски турнир у шаху 2019. за студенте и професоре факултета, академија и високих школа града Београда.

Турнир ће бити одржан 29. јануара 2019. године на Православном богословском факултету (ул. Мије Ковачевића 11б) са почетком у 16 часова. Право учешћа имају студенти и професори факултета, академија и високих школа на територији града Београда, као и гости по позиву од стране организатора.

Правила турнира: швајцарски систем (компјутерско паровање), седам кола, темпо игре - 10 минута плус 5 секунди по играчу за целу партију.

Обезбеђене су новчане и друге пригодне награде за најбоље учеснике турнира. Најуспешнија студенткиња и најуспешнији студент турнира директно ће се пласирати на финални турнир појединачног првенства студенткиња и студената Београда за академску 2018/2019. годину (трофеј Верице и Срећка Недељковића).

Заинтересовани студенти и професори могу се пријавити за турнир у просторијама Универзитетског спортског савеза Београда (ул. Балканска 4/1) или телефоном (број тел. 011/2688-640). Пријаве се примају и на сам дан турнира до 15:45. Организатори турнира обезбеђују шаховске гарнитуре и сатове.

Позивамо заинтересоване студенте и професоре Математичког факултета да се пријаве на турнир!


Нажалост није могуће оставити коментар.

Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести