Нови конкурси за размену студената, наставног и ненаставног особља у оквиру програма Еразмус+ КА1

Обавештавамо Вас да су 1. фебруара 2018. отворени нови конкурси за размену студената, наставног и ненаставног особља у оквиру програма Еразмус+ КА1 са више универзитета у Немачкој, Аустрији, Хрватској и Словенији.

Сви отворени конкурси, неопходна документација и услови конкурса могу се наћи на платформи МОБИОН, у делу Отворени позиви.

Информације о неопходној документацији за пријаву могу се наћи на страни http://mobion.bg.ac.rs/howtoapply/requireddocuments.

Сви кандидати треба да се пријаве на Мобион платформу где се и подноси неопходна документација у електронском облику.

Студенти који намеравају да конкуришу за размену требало би да се јаве мејлом кооординаторима за међународну сарадњу Математичког факултета, Драгани Илић (dilic[at]matf.bg.ac.rs) и Зорици Станимировић (zoricast[at]matf.bg.ac.rs). Колеге из редова наставног и ненаставног особља, које су заинтересоване за неки од конкурса, могу се такође обратити координаторима за помоћ и питања у вези са пријавом.

Саветујемо кандидате који желе да конкуршу за размену да не започињу процес пријаве пре прикупљања неопходне документације. На мобион платформи постоји велики број непотпуних, односно недовршених пријава са Математичког факултета.


Нажалост није могуће оставити коментар.

Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести