Предавање Модерне Web и Front-end технологије

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду у сарадњи са компанијом "Youngculture d.o.o" организује предавање на тему „Модерне Web и Front-end технологије“. Предавање ће се одржати у петак 24. априла од 11.30 до 14h, на Електротехничком факултету Универзитета у Београду, у сали 59.

Наставља се дружење са запосленима из компаније "Youngculture". Овог пута ће вас Senior Software Engineer Жарко Шушњар уз кратак осврт на историју развоја интернета, web страна и апликација, упознати са технологијама, техникама и решењима која су довела до оних које се користе данас.

Како се Front-end технологије мењају из месеца у месец, врло је важно познавање некадашњих решења и њихових добрих и лоших особина које су довеле до стварања нових, које ће, опет, због својих мана бити замењена у блиској будућности.

Учесници ће имати прилику да чују више о развоју модерних корисничких интерфејса wеб апликација, како су Front-end инжењери постали данас веома тражени да тржишту рада, зашто је front-end развој много динамичнији и занимљивији од развоја web сервиса или база података и како увек бити у току и остати конкурентан на тршишту рада.

Предавање је првенствено намењено студентим завршних година и дипломираним студентима Електротехничког, Математичког и Факултета организационих наука, али и другима заинтересованим за развој каријере у области информационих технологија.

Ово је друго у низу предавања који се реализује у сарадњи са компанијом "Youngculture d.o.o" током 2015. године на факултетима у саставу Универзитета у Београду у оквиру програма Центра за развој каријере Универзитета у Београду "Лекције из праксе".

Програм "Лекције из праксе" представља циклус предавања, радионица и других активности које се реализују током године у сарадњи са послодавцима – корисницима услуга Центра. Замишљен је тако да уважи интересовања студената и дипломаца појединих факултета и омогући им да у непосредном контакту са различитим послодавцима добију важне савете и смернице које ће им олакшати процес запошљавања и увођење у свет рада.

Обавезно је пријављивање због ограниченог броја места. Молимо попуните упитник за пријаву на линку:
https://docs.google.com/forms/d/1ntxJZYf51GC9TYk0dpdnnBIrewpyJ-qux_axIAizJ40/viewform?c=0&w=1


Нажалост није могуће оставити коментар.

Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести