Svetosavski turnir u šahu 2019.

Univerzitetski sportski savez Beograda, Pravoslavni bogoslovski fakultet, Šahovski klub "Bogoslov" i Šahovski klub "Studentski grad", povodom dana Svetog Save, organizuju Svetosavski turnir u šahu 2019. za studente i profesore fakulteta, akademija i visokih škola grada Beograda.

Turnir će biti održan 29. januara 2019. godine na Pravoslavnom bogoslovskom fakultetu (ul. Mije Kovačevića 11b) sa početkom u 16 časova. Pravo učešća imaju studenti i profesori fakulteta, akademija i visokih škola na teritoriji grada Beograda, kao i gosti po pozivu od strane organizatora.

Pravila turnira: švajcarski sistem (kompjutersko parovanje), sedam kola, tempo igre - 10 minuta plus 5 sekundi po igraču za celu partiju.

Obezbeđene su novčane i druge prigodne nagrade za najbolje učesnike turnira. Najuspešnija studentkinja i najuspešniji student turnira direktno će se plasirati na finalni turnir pojedinačnog prvenstva studentkinja i studenata Beograda za akademsku 2018/2019. godinu (trofej Verice i Srećka Nedeljkovića).

Zainteresovani studenti i profesori mogu se prijaviti za turnir u prostorijama Univerzitetskog sportskog saveza Beograda (ul. Balkanska 4/1) ili telefonom (broj tel. 011/2688-640). Prijave se primaju i na sam dan turnira do 15:45. Organizatori turnira obezbeđuju šahovske garniture i satove.

Pozivamo zainteresovane studente i profesore Matematičkog fakulteta da se prijave na turnir!



Nažalost nije moguće ostaviti komentar.

Vesti i dešavanja

Aktivnosti na seminarima

sve vesti