Otvoren Erazmus+ KA1 konkurs za razmenu sa State University of Applied Sciences u Ploku, Poljska

Obaveštavamo Vas da je, na osnovu interinstitucionalnog sporazuma potpisanog u okviru Erazmus+ KA 1 programa, potpisanog između Univerziteta u Beogradu i State University of Applied Sciences (Plock, Poland), otvoren konkurs za prijavu za mobilnost studenata, nastavnika i administrativnog osoblja sa Univerziteta u Beogradu na partnerskom univerzitetu u Poljskoj. Konkurs obuhvata više oblasti, a za Matematički fakultet je interesantna oblast br.06 - Information and Communication Technologies (ICTs).

Datum početka prijave kandidata: 24.08.2018. u 00:00
Rok za prijavu kandidata ističe: 01.10.2018. u 17:00

Informacije o otvorenom konkursu i uslovi konkurisanja mogu se naći na Mobion platformi http://mobion.bg.ac.rs, u sekciji Open calls.

Spisak neophodne dokumentacije i uputstva za konkurisanje takođe se nalaze na platformi Mobion, u sekcijama Required documents i How to apply.

Studenti koji nameravaju da konkurišu za razmenu trebalo bi da se jave mailom koordinatorima za međunarodnu saradnju Matematičkog fakulteta, Dragani Ilić (dilic[at]matf.bg.ac.rs) i Zorici Stanimirović (zoricast[at]matf.bg.ac.rs)



Nažalost nije moguće ostaviti komentar.