Otvoreni Erazmus+ KA1 konkursi za razmenu sa univerzitetima u Nemačkoj, Austriji, Sloveniji i Hrvatskoj

Obaveštavamo Vas da je, na osnovu interinstitucionalnih sporazuma potpisanih u okviru Erazmus+ KA 1 programa, otvoreno više Erazmus+ KA1 konkursi za razmenu sa nekoliko univerziteta u Nemačkoj, Austriji, Sloveniji i Hrvatskoj.

Predviđeni period boravka na partnerskim univerzitetima za studente je od 1. marta 2019. do 15. jula 2019. godine, a za nastavnike i administrativno osoblje od novembra 2018. do 31. jula 2019. godine.

Informacije o otvorenim konkursima i trajanju svakog od pojedinačnih konkursa mogu se naći na Mobion platformi http://mobion.bg.ac.rs, u sekciji Open calls.

Spisak neophodne dokumentacije i uputstva za konkurisanje takođe se nalaze na platformi Mobion, u sekcijama Required documents i How to apply.

Dodatne informacije i uputstva u vezi sa ovim konkursima koje smo dobili iz Sektora za međunarodnu saradnju UB mogu se preuzeti ovde.

Studenti koji nameravaju da konkurišu za razmenu trebalo bi da se jave mejlom koordinatorima za međunarodnu saradnju Matematičkog fakulteta, Dragani Ilić (dilic[at]matf.bg.ac.rs) i Zorici Stanimirović (zoricast[at]matf.bg.ac.rs).



Nažalost nije moguće ostaviti komentar.