Sajam stipendija na Univerzitetu u Beogradu - 8. oktobar 2015.

Univerzitetski Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu organizuje Sajam stipendija koji će se održati u četvrtak, 8. oktobra 2015. godine, od 10 do 17 časova u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu (Kapetan Mišino zdanje, Studentski trg br. 1).

Ovaj jedinstveni događaj čiji je organizator Univerzitet u Beogradu okupiće na jednom mestu domaće i strane institucije koje dodeljuju stipendije i druge oblike finansijske podrške studentima i diplomiranim studentima Univerziteta u Beogradu. Na sajmu će učestvovati predstavnici ambasada, stranih univerziteta, kulturnih centara, fondacija, ministarstava i kompanija.

Jedan od ciljeva Sajma stipendija jeste informisanje studenata o programima stipendiranja na domaćim i stranim univerzitetima, afirmacija stipendija kao izvora finansiranja i motivisanje studenata da postižu bolje akademske rezultate.

U dvorištu Kapetan Mišinog zdanja tokom dana će studentima u periodu od 11 do 15.30 časova biti na raspolaganju predstavnici preko 40 institucija koje dodeljuju stipendije i koji će u okviru programa dvosatnih konsultacija i susreta moći da upoznaju studente i sa njima razgovaraju o detaljima vezanim za određenu stipendiju. Studenti će tokom ovih susreta moći da saznaju više o stipendijama i posavetuju se o različitim pitanjima vezanim za pripremu za mobilnost ili stipendirani nastavak školovanja u zemlji i inostranstvu.

Svečano otvaranje sajma je 8. oktobra u 10 časova. Od 10.30 do 17 časova publika će u Svečanoj sali moći da prati program "15 Saveta za 15 minuta" tokom kog će predstavnici institucija predstaviti stipendije, davati savete i odgovarati na pitanja u vezi različitih stipendija. Tokom programa predstaviće se ukupno 16 institucija.

Pozivaju se studenti i diplomirani studenti osnovnih, master i strukovnih studija i mladi profesionalci kojima su stipendije potrebne u svrhu kontinuiranog profesionalnog usavršavanja da posete Sajam stipendija 8.oktobra 2015. godine. Ulaz je slobodan.

Više detalja može se naći na web strani www.razvojkarijere.bg.ac.rs i FB stranici https://www.facebook.com/univerzitetski.sajam.stipendija



Nažalost nije moguće ostaviti komentar.