Конкурс УБ за доделу награда за најбољи научноистраживачки и стручни рад студената у 2022. години

Универзитет у Београду сваке године награђује по један најбољи научноистраживачки и стручни рад студената из сваке групације факултета, израђен у претходној календарској години. На седници Сената одржаној 22. фебруара 2023, донета је одлука о расписивању Конкурса за доделу награда за најбољи научноистраживачки и стручни рад студената у 2022. години.

Конкурс је објављен на сајту Универзитета у Београду на следећим страницама:
http://www.bg.ac.rs/sr/vest.php?id=2104
http://bg.ac.rs/sr/vest.php?id=2104

Рок за пријаву радова је је утврђен Конкурсом - 31. март 2023, а рок за достављање пријављених радова Универзитету је 7. април 2023. Писмени, дипломски, семинарски и други студентски радови који представљају наставну обавезу, не могу се подносити на конкурс.
 
Правилник за награђивање студената се налази на следећем линку
http://bg.ac.rs/files/sr/univerzitet/univ-propisi/Pravilnik-nagradjivanje-studenata-preciscen.pdf

Награђени радови се штампају у посебном зборнику, чији је уредник проректор за науку и објављују се на интернет страници Универзитета.

Позивамо студенте Математичког факултета да се пријаве на овај Конкурс. Заинтересоване студенти би требало да доставе радове проф. др Зорици Станимировић најкасније до 1. априла 2023. форми. Радови се достављају непотписани, у штампаној и електронској форми. У пријави треба навести шифру под којом се рад шаље на Конкурс, а неопходно је приложити и кратку стручну оцену рада од стране неког од наставника факултета.

Евентуална питања у вези са Конкурсом могу се послати на
zorica.stanimirovic[at]matf.bg.ac.rs.


Нажалост није могуће оставити коментар.

Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести