Campus лиценце за Matlab за наставнике и студенте на Универзитету у Београду

Универзитет у Београду је омогућио свим наставницима и студентима УБ коришћење campus лиценце за Matlab у наредних годину дана.

Campus лиценца за Matlab подразумева да можете скинути инсталациони фајл за најновију верзију  Matlab-а и инсталирати га на свом рачунару, користити Online Matlab (сваки корисник има свој Matlab  drive), Matlab на мобилном телефону (скинути апликацију са Google play), похађати онлајн курсеве на
https://matlabacademy.mathworks.com/ итд.

Лиценце се везују за факултетску email адресу (korisnicko_ime@matf.bg.ac.rs за наставнике, односно  korisnicko_ime@alas.matf.bg.ac.rs за студенте). Како бисте успешно користили Matlab, прво је неопходно да креирате свој налог на адреси:
https://www.mathworks.com/academia/tah-portal/university-of-belgrade-31647793.html

Поступак креирања налога за наставнике
Поступак креирања налога за студенте

За питања и недоумице у вези са коришћењем Campus лиценце за Matlab, можете се обратити администраторима Matlab лиценце на адресу admin[at]matf.bg.ac.rs или кооринаторима коришћења Matlab-а у настави (доц. др Зорица Дражић - zdrazic[at]matf.bg.ac.rs, доц. др Сандра Живановић - sandra[at]matf.bg.ac.rs) на Математичком факултету.

Такође, најављујемо Вебинар о начину и могућностима коришћења Campus Matlab лиценце на Универзитету у Београду, који ће бити одржан 15. децембра 2022. од 14-15 часова. Вебинар је намењен наставницима и студентима докторских студија на УБ, а за учешће је неопходна регистрација на страници:

https://se.mathworks.com/company/events/seminars/teaching-with-ml-university-belgrade-3915896.html


Нажалост није могуће оставити коментар.

Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести