Семинар Катедре за рачунарство, 27. фебруар 2014.

Наслов предавања: Компанија Nordeus - Game Development данас

Садржај: Уколико сте заинтересовани за рад у индустрији видео игара, волите игре и желите да их развијате самостално или у некој од компанија за развој видео игара, позивамо вас да посетите Математички факултет у Београду 27. фебруара са почетком у 18h, јер ће се управо тада одржати предавање Game Development данас које ће се бавити питањима развоја видео игара у играчкој индустрији данашњице, изазовима, новим технологијама и могућностима, а све то под покровитељством компаније Nordeus, највећег издавача видео игара на овим просторима.

Испред компаније Nordeus, предавање ће на факултету одржати дипломци Математичког факултета:

Мирјана Јовичић - lead software development engineer причаће о Nordeusu и условима рада у овој компанији

Александар Марковић - lead game designer говориће о развоју видео игара

Милош Нетковић - game designer, на лицу места ће заједно са студентима развити једну видео игру

Студенти Математичког факултета који су учествовали на прошлогодишњем Hackathon-у, екипа SSSM Squad, пренеће своје утиске са овог такмичења у брзинском прављењу видео игара као и утиске о атмосфери у Nordeus-у.

Ово ће уједно бити и идеална прилика да запослене Nordeus-а питате све што вас интересује о развоју видео игара, играчкој индустрији, раду у једној IT компанији и осталим занимљивим темама.

Предавању могу да присуствују сви заинтересовани, а не само студенти Математичког факултета, стога се очекује долазак свих оних који виде себе у индустрији видео игара.

Линк ка вести о семинару:

http://computing.matf.bg.ac.rs/1314_letnji.html


Оставите ваш коментар:


(опционо)
(неће бити приказано)

Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести