Sve vesti

Raspored sedenja za DRUGI kolokvijum iz Matematike

Raspored možete videti OVDE.

Molim Vas da na kolokvijum dođete 15 minuta ranije kako bi se svi smestili na vreme.


detaljnije >>

Konacan raspored studenata po ucionicama za kolokvijum iz UNM-a

Raspored možete pogledati OVDE.

Molim Vas da na kolokvijum dodjete 10-15minuta pre Vašeg termina polaganja.


detaljnije >>

Obavestenja usled zahteva za rotacije studenata prilikom polaganja sutrasnjeg kolokvijuma iz UNM-a

Svim studentima koji su pitali da li mogu da se rotiraju sa drugim kolegama, a koji nisu dobili odgovor na mejl sa moje strane, predlozena rotacija nije dozvoljena.

 

 


detaljnije >>

Rešenja kolokvijuma iz 2018

Rešenja okačenog kolokvijuma možete pogledati OVDE.


detaljnije >>

Raspored polaganja za kolokvijum iz UNM-a

Raspored možete pogledati OVDE.

 


detaljnije >>

Kolokvijum iz UNM-a u MatLab-u

Za kolokvijum iz Uvoda u numeričku matematiku 14.12.2019. godine možete se prijaviti popunjavanjem forme koja se nalazi na OVOJ adresi. Nakon što ste popunili svoje podatke i kliknuli na dugme "Prosledi" pojaviće Vam se ekran sa porukom "Uspešno ste se prijavili za polaganje MATLAB kolokvijuma. Srećno!" 

Molimo Vas da se ne prijavljujete više od jednom. Prijava za kolokvijum traje do srede, 11.12.2019. godine do 13h. Ukoliko još uvek niste sigurni da li ćete izaći na kolokvijum, molimo Vas da se ne prijavljujete bez potrebe dok se do naznačenog termina ne odlučite.

Zbog velikog broja studenata i ograničenog broja računara, ni ove godine nećemo biti u mogućnosti da Vam odobravamo rotacije. Ukoliko ste iz razloga koji nam možete dokumentovati sprečeni da polažete kolokvijum u određenom terminu, molimo Vas da pošaljete mail svom asistentu sa takvom informacijom pre nego što napravimo konačni raspored polaganja kolokvijuma. 

Kolokvijum će se održati u 4 termina. Raspored polaganja kolokvijuma, po terminima i salama, će biti objavljen najkasnije u četvrtak uveče.

Na kolokvijum dolaze oblasti: interpolacija i integracija. Ukoliko se gleda spisak zadataka za praktikum, to su zadaci 1-15. Pored pomenutih oblasti, na kolokvijum će se proveravati znanje studenata u radu sa vektorima, matricama, polinomima, anonimnim funkcijama i graficima.

Predviđeno vreme za izradu zadataka je 90 minuta. Boduju se samo programi koji RADE i kao izlaz štampaju rezultate identične kao u test primerima. Pregleda Vam se na licu mesta.


detaljnije >>

Rezultati kolokvijuma iz Matematike

Rezultate možete pogledati OVDE.

Uvid u radove je u sredu, 4.12. posle dvočasa vežbi.


detaljnije >>

Raspored sedenja za prvi kolokvijum iz Matematike

Raspored možete pogledati OVDE.

Na kolokvijum je potrebno doći najkasnije 15 minuta pre početka kako biste se svi rasporedili na vreme. Učionice 706, 821 i 830 su na četvrtom i petom spratu. Nakon što dođete na 4. sprat, uputićemo vas ka navedenim učionicama.

Predviđeno vreme za izradu zadataka je 100 minuta.


detaljnije >>Tekući kursevi