Sve vesti

Obavestenja usled zahteva za rotacije studenata prilikom polaganja sutrasnjeg kolokvijuma iz UNM-a

Svim studentima koji su pitali da li mogu da se rotiraju sa drugim kolegama, a koji nisu dobili odgovor na mejl sa moje strane, predlozena rotacija nije dozvoljena.

 

 


detaljnije >>

Rešenja kolokvijuma iz 2018

Rešenja okačenog kolokvijuma možete pogledati OVDE.


detaljnije >>

Raspored polaganja za kolokvijum iz UNM-a

Raspored možete pogledati OVDE.

 


detaljnije >>

Kolokvijum iz UNM-a u MatLab-u

Za kolokvijum iz Uvoda u numeričku matematiku 14.12.2019. godine možete se prijaviti popunjavanjem forme koja se nalazi na OVOJ adresi. Nakon što ste popunili svoje podatke i kliknuli na dugme "Prosledi" pojaviće Vam se ekran sa porukom "Uspešno ste se prijavili za polaganje MATLAB kolokvijuma. Srećno!" 

Molimo Vas da se ne prijavljujete više od jednom. Prijava za kolokvijum traje do srede, 11.12.2019. godine do 13h. Ukoliko još uvek niste sigurni da li ćete izaći na kolokvijum, molimo Vas da se ne prijavljujete bez potrebe dok se do naznačenog termina ne odlučite.

Zbog velikog broja studenata i ograničenog broja računara, ni ove godine nećemo biti u mogućnosti da Vam odobravamo rotacije. Ukoliko ste iz razloga koji nam možete dokumentovati sprečeni da polažete kolokvijum u određenom terminu, molimo Vas da pošaljete mail svom asistentu sa takvom informacijom pre nego što napravimo konačni raspored polaganja kolokvijuma. 

Kolokvijum će se održati u 4 termina. Raspored polaganja kolokvijuma, po terminima i salama, će biti objavljen najkasnije u četvrtak uveče.

Na kolokvijum dolaze oblasti: interpolacija i integracija. Ukoliko se gleda spisak zadataka za praktikum, to su zadaci 1-15. Pored pomenutih oblasti, na kolokvijum će se proveravati znanje studenata u radu sa vektorima, matricama, polinomima, anonimnim funkcijama i graficima.

Predviđeno vreme za izradu zadataka je 90 minuta. Boduju se samo programi koji RADE i kao izlaz štampaju rezultate identične kao u test primerima. Pregleda Vam se na licu mesta.


detaljnije >>

Rezultati kolokvijuma iz Matematike

Rezultate možete pogledati OVDE.

Uvid u radove je u sredu, 4.12. posle dvočasa vežbi.


detaljnije >>

Raspored sedenja za prvi kolokvijum iz Matematike

Raspored možete pogledati OVDE.

Na kolokvijum je potrebno doći najkasnije 15 minuta pre početka kako biste se svi rasporedili na vreme. Učionice 706, 821 i 830 su na četvrtom i petom spratu. Nakon što dođete na 4. sprat, uputićemo vas ka navedenim učionicama.

Predviđeno vreme za izradu zadataka je 100 minuta.


detaljnije >>

Nadoknada praktikuma iz UNM-a [3I smer]

Poštovani studenti,

Nadoknada će se, usled vaših obaveza u kolokvijumskoj nedelji, održati prve nedelje nakon iste.

Studenti koji slušaju praktikum sredom će svi doći na dvočas praktikuma u sredu 27.11. od 8:15-10h i zatim će svi imati vežbe od 10-12h kod koleginice Marije.

Studenti koji na praktikum dolaze četvrtkom će imati dvočas u četvrtak, 28.11. u periodu od 15:15-16:45h (bez pauze).


detaljnije >>

Rezultati u ispitnom roku SEPT2 [NUMMET]

Rezultati su sledeći:

Sofija Jovičić 19

Mihajlo Stojanović 18

Jelena Komazec 11

Natalija Pavasović 18

Darko Mićanović 12

Predrag Ilić 13

Ana Vujačić 12

Đorđe Jovanović 16

Igor Šutić 10

 

Uvid u radove je u četvrtak, 26.9. u 14h u kabinetu 829.

Potrebno je najaviti se mejlom ukoliko želite doći.

 


detaljnije >>Tekući kursevi