Све вести

Најава резултата и увида за поправни први колоквијум из Анализе 2

Резултати поправног првог колоквијума (у јуну 1) за групу 2Р1 и део студената Л смера биће објављени касно вечерас (ноћ између понедељка и уторка). Увид у радове ће бити одржан у уторак 18. јуна у 19ч у Јагићевој улици.


детаљније >>

Резултати писменог испита из Анализе 2 (И смер) у Јуну 1 и термин увида

Резултате писменог испита из Анализе 2 у Јуну 1 можете видети овде.

Задатке са писменог испита можете видети овде.

Услов за излазак на усмени део испита остварили су сви студенти са бар 30 бодова на писменом делу испита (изнад црвене линије). О термину усменог испита и другим детаљима ћете се договорити са професором након одржаног увида.

Увид у радове биће одржан у понедељак 17. јуна у 9:00 у кабинету 836 или 843 у згради на Студентском тргу. Долазак на увид обавезно ми најавити мејлом.

 

 


детаљније >>

Резултати писменог испита из Анализе 1 за групе 1и2а, 1и1в и део тока 1и1а1б у јуну 1

Резултате писменог испита из Анализе 1 за групу 1и2а у јуну 1 можете видети овде, за групу 1и1в овде, а за део тока 1и1а1б овде. Такође, погледајте резултате и на страници колегинице Јелене Радојевић за случај да је неки рад залутао код ње.

Задатке са писменог испита и њихова решења можете видети овде.

Услов за излазак на усмени део испита остварили су сви студенти са бар 30 бодова на писменом делу испита (изнад црвене линије). Термин усменог испита и друге детаље о њему можете наћи на страницама професора.

Увид у радове ће бити одржан у петак 7. јуна у 15:15 у кабинету 836 у згради на Студентском тргу. Долазак на увид ми обавезно најавити мејлом.

 детаљније >>

Резултати другог колоквијума из Анализе 2 (РЛ смерови)

Резултате другог колоквијума из Анализе 2 за студенте тока 2Р1 и студенте Л смера који су радили колоквијум за Р смер и писали моје име на вежбанци можете видети овде. Задатке са колоквијума можете видети овде, а биће благовремено окачена и њихова решења у истом одељку.

Други колоквијум су положили сви студенти који су остварили бар 15 бодова на њему (изнад црвене линије). Услов за излазак на усмени испит су испунили сви студенти који су положили оба колоквијума појединачно и у збиру остварили бар 50 бодова (означени зеленом бојом). Детаљи о усменом испиту ће бити благовремено објављени на страници професорке Биљане Вујошевић.

Увид у радове ће бити одржан у уторак 4. јуна у 18ч у кабинету 836 у згради на Студентском тргу. Долазак на увид ми обавезно најавити мејлом.

 

 

 


детаљније >>

Резултати првог колоквијума из Анализе 2 (РЛ смерови)

Резултате првог колоквијума из Анализе 2 за студенте тока 2Р1 и студенте Л смера који су радили колоквијум за Р смер и писали моје име на вежбанци можете видети овде

Први колоквијум су положили сви студенти који су остварили бар 15 бодова на њему (изнад црвене линије). Увид у радове ће бити одржан у паузама између часова вежби (16-20ч у 706) у среду 21. фебруара. 


детаљније >>

Резултати писменог испита из Анализе 2 (И смер) у Јануару 2

Резултате писменог испита из Анализе 2 у Јануару 2 можете видети овде.

Задатке са писменог испита и њихова решења можете видети овде.

Услов за излазак на усмени део испита остварили су сви студенти са бар 30 бодова на писменом делу испита (изнад црвене линије). О термину усменог испита и другим детаљима ћете се договорити са професором.

Увид у радове биће одржан у уторак 13. фебруара у 18ч у кабинету 836 у згради на Студентском тргу. Долазак на увид ми обавезно најавити мејлом.

 

 

 


детаљније >>

Коначни резултати писменог испита из Анализе 2 (И смер) у Јануару 1

Коначне резултате писменог испита из Анализе 2 у Јануару 1 можете видети овде.

Задатке са писменог испита и њихова решења можете видети овде.

Услов за излазак на усмени део испита остварили су сви студенти са бар 30 бодова на писменом делу испита (изнад црвене линије). О термину усменог испита и другим детаљима ће вас накнадно обавестити професор.


детаљније >>Текући курсеви