Коначна ранг листа кандидата и сатница за упис у прву годину основних академских студија у школској 2023/2024. години

Објављена је коначна ранг листа кандидата за упис у прву годину основних академских студија у школској 2023/2024. години. Листу можете преузети овде.

Објављена је сатница долазака кандидата за упис на основне академске студије. Молимо вас да је прочитате и испоштујете свој термин.

Упис ће бити одржан 26. септембра 2023. године по коначној ранг листи.

Приликом доласка на упис потребно је:

  • донети попуњен индекс у складу са упутством. Индекс је могуће купити и попунити на Факултету.
  • донети две исте фотографије формата 3,5 х 4,5 центиметра и једну исту такву фотографију у електронском облику (под електронским обликом подразумева се фотографија у jpg или png формату (600 dpi) ) додати на портал Веб пријаве у делу ,,Прилагање потребних докумената и преглед приложених”.

Упис ће бити спроведен кроз неколико корака:

     1. Прозивка – одржава се у згради Математичког факултета, Студентски трг 16, IV спрат, испред канцеларије 708.

На прозивци (према унапред дефинисаној сатници)  кандидат бира:  студијски програм  и одговарајући модул на коме има слободних места. Том приликом се одређује статус кандидата (буџет или самофинансирање).

     2. Уплата трошкова уписа и школарине

Приликом попуњавања уплатнице подсећамо све кандидате да обавезно унесу модел плаћања 97 и позив на број који су добили приликом пријављивања на конкурс, и могу га у сваком тренутку видети у веб пријави у делу ,,Ваша листа позива на број - Септембар 2,2023" - Школарина при упису.

Кандидати који претходно нису извршили одговарајуће уплате (за трошкове уписа 1000,00 рсд, универзитетску таксу 100,00 рсд и за самофинансирајуће студенте прва рата школарине у износу од 40.000,00 рсд) моћи ће то да ураде на благајни Факултета (уз провизију од 2%.), која ће за потребе уписа бити у канцеларији 707, IV спрат. Картице се не примају на благајни Факултета.

      3. Провера докумената за упис и упис - канцеларија 708, IV спрат

Након резервације студијског програмам и модула и евентуалне уплате на благајни Факултета врши се провера докумената, уплатница и исправност попуњеног индекса.

      4. Преузимање индекса –  канцеларија 709, IV спрат

После завршеног уписа, кандидати преузимају индексе испред канцеларије.


Више детаља о потребним документима можете пронаћи на сајту https://upis.matf.bg.ac.rs/


Нажалост није могуће оставити коментар.

Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести