Отворен позив за стручне праксе студената у оквиру Еразмус + програма, рок за пријаву 21. мај 2023.

Универзитет у Београду је 28. априла 2023. отворио позив за пријављивање за реализацију индивидуалне мобилности у оквиру Кључне акције 131 Еразмус+ програма мобилности студената за одлазак на стучне праксе (студент мобилитѕ фор траинеесхипс).
Пријаве се као и до сада врше искључиво преко онлајн платформе Универзитета у Београду МобиОН (https://mobion.bg.ac.rs/). Рок за подношење пријава истиче 21. маја 2023. године у 23:59 часова.
 
У оквиру Кључне акције 131 (мобилност у земљама ЕУ и Исланду, Лихтенштајну, Норвешкој, Северној Македонији и Турској) студенти УБ могу да конкуришу за реализацију мобилности у оквиру програма стручне праксе на партнерским институцијама у иностранству или другим организацијама, како је прецизирано на платформи МобиОН.  Напомињемо да оквиру овог позива мобилност студената може бити реализована најкасније до 31. октобра 2023. године.
 
Додатне информације о студентским праксама, условима и релевантној конкурсној документацији, као и пријавни формулар, доступни су на следећим линковима:
https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/erasmus-pages
https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/erasmus-pages/ub-students-and-staff/outgoing-mobility-types-and-eligibility
https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/open-calls
 
За сва евентуална питања и недоумице, молимо Вас да контактирате координаторе за међународну сарадњу Математичког факултета, проф. Драгану Илић и проф. Зорицу Станимировић.


Нажалост није могуће оставити коментар.

Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести