Дани подршке бруцошима на Математичком факултету, четвртак 22.11.2018.

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду организује програм "Дани подршке бруцошима".

22. новембра организујемо радионице баш на Вашем факултету – Математичком факултету, у студентској читаоници Библиотеке на првом спрату.

Прилагођавање новој средини, друштву, градиву и организацији на факултету може бити тешко. Како бисте се што боље снашли потребно је, пре свега информисање, рад на себи и снабдевање ресурсима за подршку.

Саветници Центра помоћи ће вам да прибавите потребне информације, добијете корисне савете, усавршавате се кроз различите едукативне програме и превазиђете проблеме током студирања, а и касније, приликом потраге за првим радним искуством.

Током програма "Дани подршке бруцошима" можете се пријавити за радионице о ефикасном учењу, планирању времена и постављању приоритета, управљању тремом пред испит, јавни наступ и у другим стресним ситуацијама.

Радионице ће бити одржане на различитим факултетима – пратите вести на  https://www.facebook.com/events/2723794297646066/  и нашој ФБ страници.

Такође, увек можете заказати индивидуално саветовање преко формулара на сајту http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/zakazite-savetovanje и у поверљивој атмосфери разговарати са једним од саветника из Центра.

Погледајте распоред радионица и пријавите се до 20. новембра у поноћ преко линка https://goo.gl/forms/CMZjkBdiGTt5hVLv1

О радионицама:

9:00 – 11:30
Учи лако - сазнај како - на радионици ће бити речи о различитим стиловима учења, методама и техникама које су значајне за лакше и брже учење и памћење, мотивацији и организацији процеса учења.

12:00 – 14:30
Планирање и организација времена - радионица вам може помоћи да боље планирате своје време, служите се различитим техникама организације и издвојите приоритете, како бисте искористили свој максимум током студија.

15:00 – 17:00
Борба са страхом, тремом и стресом – радионца која вам може помоћи да развијете здраве начине суочавања са стресним ситуацијама.


Препорука је да направите кориснички налог на сајту http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/ како бисте увек били у току и све информације о актуелним дешавањима, радионицама, конкурсима за студенте добијали на Е-пошту.

Видимо се! :)

Ваш Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду

Позив
Најава


Нажалост није могуће оставити коментар.

Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести