Отворен Еразмус+ КА1 конкурс за размену са Радбоуд универзитетом, Холандија

Обавештавамо Вас да је, на основу интеринституционалног споразума потписаног у оквиру Еразмус+ КА 1 програма, потписаног између Универзитета у Београду и Радбоуд универзитетом у Холандији, отворен конкурс за пријаву за мобилност особља са Универзитета у Београду на партнерском универзитету у Холандији.

Конкурс обухвата све области размене, а треба имати на уму следеће специфичности конкурса: конкурс је расписан за ненаставно особље, али је услов да кандидат који конкурише истовремено и студент докоторских студија. На овај конкурс се могу пријавити и колеге из редова наставног особља (асистенти, сарадници у настави) и истраживачи који су запослени преко пројекта, а који су студенти докторских студија.

Датум почетка пријаве кандидата: 17.09.2018. у 12:30
Рок за пријаву кандидата истиче: 01.10.2018. у 00:00

Информације о отвореном конкурсу и услови конкурисања могу се наћи на Мобион платформи http://mobion.bg.ac.rs, у секцији Open calls.

Списак неопходне документације и упутства за конкурисање такође се налазе на платформи Мобион, у секцијама Required documents и How to apply.

Колеге које намеравају да конкуришу за размену могу да се јаве мејлом координаторима за међународну сарадњу Математичког факултета, Драгани Илић (dilic[at]matf.bg.ac.rs)  и Зорици Станимировић (zoricast[at]matf.bg.ac.rs) за помоћ у вези са пријавом.


Нажалост није могуће оставити коментар.

Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести