Инфо-семинар о могућностима размене студената у оквиру програма Еразмус+, 15.12.2017.

У циљу информисања о програму Еразмус+ и његовим повољностима за студенте нашег Факултета у петак 15.12.2017. године у сали 718, с почетком у 14:15 часова, координатори за међународну сарадњу Математичког факултета проф. др Драгана Илић и проф. др Зорица Станимировић одржаће инфо-семинар о програму размене студената Еразмус+.

Студенти ће бити у прилици да сазнају све битне информације о програму Еразмус+, као и да постављају питања. Семинару ће присуствовати и студенти нашег факултета који су били на размени у оквиру Еразмус+ програма и који ће пренети своја искуства о самом програму, као и искуства са универзитета на којима су боравили.

Програм Еразмус+ је програм Европске уније намењен студентима који желе да отпутују у другу државу, слушају предавања на другом универзитету, науче нови језик, упознају другу културу и тиме стекну нова знања и искуства. Студентима се пружа прилика да један семестар бесплатно проведу на неком од универзитета у иностранству, уз стипендију која им покрива трошкове путовања и боравка, након чега им се, на основу званичног уговора о учењу, положени предмети признају код нас.

Позивамо све заинтересоване студенте да присуствују семинару и сазнају више о програму који им може донети нова познанства, искуства, знања и већу могућност запослења.


Нажалост није могуће оставити коментар.

Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести