Отворен конкурс за размену студената са Универзитетом Малардален, Шведска, у оквиру програма Еразмус+ КА1

Обавештавамо Вас да је, на основу потписаног међународног споразума између Универзитета у Београду и Универзитета Малардален из Вастераса (Шведска), отворен конкурс за размену студената у оквиру Ерасмус+ КА1 програма. Конкурсом је предвиђено 8 једносеместралних мобилности, за студенте основних, мастер и докторских студије, у току пролећног семестра текуће академске године 2017/2018.

Конкурс за студенте Универзитета у Београду који желе да оду на размену на Универзитет Малардален је отворен од 15. септембра 2017. у 18h до 23. октобра 2017. године у 14 часова. Скрећемо пажњу да је конкурс отворен за области 061 Information and Communication Technologies (ICTs) и 071 Engineering and engineering trades.

Напомена: конкурс је продужен за две недеље, тако да је нови рок за пријаву на конкурс 6. новембар 2017. до 12 часова.

Услови конкурса, број мобилности и информације о неопходној документацији за пријаву могу се наћи на Мобион платформи.

Молимо студенте Математичког факултета који намеравају да конкуришу за размену да најпре прочитају информације и упутства на мобион платформи, као и на странама

http://www.matf.bg.ac.rs/m/107/razmena-studenata/

http://www.math.rs/cp/71/erasmus+/

За сва питања, недоумице и помоћ око пријаве, студенти могу да се јаве маилом кооординаторима за међународну сарадњу Математичког факултета, Драгани Илић (dilic@matf.bg.ac.rs) и Зорици Станимировић (zoricast@matf.bg.ac.rs).


Нажалост није могуће оставити коментар.

Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести