Отворени нови конкурси за размену студената, наставног и ненаставног особља у оквиру програма Еразмус+ КА1

Обавештавамо Вас да су управо отворени нови конкурси за размену студената, наставног и ненаставног особља у оквиру програма Еразмус+ КА1.

Кокурси су отворени од 14. јула 2017. до 20. октобра 2017. године, а односе се на боравак на неком од универзитета-партнера почевши од фебруара 2018. године. Препорука је да се боравак на универзитета-партнера планира у периоду од 1. марта 2018. до 31. јула 2018.

Сви отворени конкурси, неопходна документација и услови конкурса могу се наћи на платформи МОБИОН http://mobion.bg.ac.rs , у делу Отворени позиви.

Отворени позиви за студенте
http://mobion.bg.ac.rs/opencalls

Отворени позиви за наставно особље
http://mobion.bg.ac.rs/opencalls?mob=4

Отворени позиви за ненаставно особље
http://mobion.bg.ac.rs/opencalls?mob=6

Неопходно је да се кандидати придржавају рока за конкурисање, јер продужења рока неће бити. Напомињемо да професори факултета Универзитета у Београду конкуришу у оквиру Staff mobility for teaching, док ненаставно особље конкурише у оквиру Staff mobility for training. Сви кандидати треба да се пријаве на Мобион платформу где се и подноси неопходна домументација у електронском облику.

Информације о неопходној документацији за пријаву могу се наћи на страни
http://mobion.bg.ac.rs/howtoapply/requireddocuments
На истој страни може се наћи формулар за Learning agreement за студенте, Mobility agreement for teaching за наставно особље и Mobility agreement for training за ненаставно особље.

Студенти који намеравају да конкуришу за размену требало би да се јаве маилом кооординаторима за међународну сарадњу Математичког факултета, Драгани Илић (dilic[at]matf.bg.ac.rs) и Зорици Станимировић (zoricast[at]matf.bg.ac.rs). Колеге из редова наставног и ненаставног особља, које су заинтересоване за неки од конкурса, могу се такође обратити координаторима за помоћ и питања у вези са пријавом.


Нажалост није могуће оставити коментар.

Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести