Програм БГ пракса 2017.

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду позива студенте завршних година да се пријаве за учешће у програму Универзитетска радна пракса – БГ ПРАКСА 2017.

БГ ПРАКСА 2017 омогућава студентима да по јединственом моделу обављају стручну праксу у јавним комуналним предузећима, организационим јединицама Градске управе, установама културе и градским општинама и стекну практична знања, вештине и релевантно радно искуство током студија и на тај начин унапреде своје академско образовање.

Програм БГ ПРАКСА 2017 реализоваће се као тромесечна пракса, а планирани почетак је 15. јун 2017.  Свим студентима – полазницима програма током трајања праксе биће обезбеђена накнада за топли оброк и превоз и менторска подршка из реда запослених у институцијама учесницама у програму.

Ангажовање у програму носи и одређени број додатних /некумулативних/ ЕСПБ бодова које факултети Универзитета у Београду препознају као релевантну ваннаставну активност студената или као обавезну стручну праксу.

Конкурс ће бити отворен од 23. марта до 17. априла 2017. године и кандидати се могу пријавити искључиво електронским путем. Приликом пријављивања кандидатима ће од документације бити неопходна скенирана потврда о редовном студирању.

Интегрални текст конкурса (са детаљима о локацијама и позицијама за праксу, описом посла и условима за сваку позицију) и Водич кроз конкурс доступни су на сајту Центра за развој каријере www.razvojkarijere.bg.ac.rs, где се обавља и пријављивање кандидата.

МАТЕМАТИЧКИ ФАКУЛТЕТ, број места: 12

ЈКП „ИНФОСТАН ТЕХНОЛОГИЈЕ“ Београд
Позиција:  Програмер у Сектору за апликативна решења - 10 места

ЈКП ” ПАРКИНГ СЕРВИС”  БЕОГРАД
Позиција: Програмер- Софтверски инжењер - 1 место

ЦЕНТАР ЗА ЛИКОВНО ОБРАЗОВАЊЕ ШУМАТОВАЧКА
Позиција: Историчар уметности/кустос-  1 место

Бг пракса


Нажалост није могуће оставити коментар.

Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести