Размена студената и професора са Универзитетом Roma Tre у оквиру Ерасмус+ програма - НОВО

У оквиру програма Ерасмус+, КА1, Универзитет у Београду потписао је Интер-институционални споразум са Универзитетом Roma Tre из Италије.

За академску 2016/17, односно за јесен текуће године, планирано је укупно 6 мобилности студената основних студија и 18 мобилности студената мастер студија Универзитета у Београду, на период од 6 месеци, за које конкурише укупно 11 факултета.

За научну област "054 Mathematics and statistics", споразумом са Универзитетом Roma Tre је предвиђена размена студената на нивоу и основних (НОВА информација) и мастер студија.

Споразум предвиђа и мобилност 6 професора Универзитета у Београду, на период од по пет дана.

Молимо вас да имате у виду да коначну одлуку доносе колеге из Италије, на основу номинације Универзитета у Београду. Динамика пријаве је следећа:

- Почетак пријаве за стипендију: 19. мај 2016
- Крај пријаве за стипендију: 19. јун 2016
- Предаја ранг листе Ректорату од стране Факултета: 27. јун 2016
- Предаја ранг листе Универзитета у Београду партнерској институцији: до краја јуна, 2016

Заинтересовани студенти и професори се у наведеном року (19. јун) могу званично пријавити за мобилност преко onlinе платформе Универзитета у Београду http://mobion.bg.ac.rs/.

Кандидати са Математичког факултета могу се обратити Драгани Илић (dilic@matf.bg.ac.rs) и Зорици Станимировић (zoricast@matf.bg.ac.rs) за помоћ око пријаве и додатне информације.

Контакт особа на Универзитету у Београду за овај конкурс је Никола Савић из Сектора за међууниверзитетску и међународну сарадњу,
email: nikola.savic@rect.bg.ac.rs,
телефон: 011/3207/496.


Нажалост није могуће оставити коментар.

Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести