Sve vesti

Odlaganje usmenog dela ispita iz IP1 u roku Jun 2

Usmeni deo ispita iz Istraživanja podataka 1 u ispitnom roku Jun 2 se odlaže zbog bolesti profesora. Novi termin usmenog dela ispita će biti zakazan u dogovoru sa studentima kada profesor bude u mogućnosti da održi ispit.

 


detaljnije >>

Rezultati pismenog dela ispita iz IP u roku Jun2 2020


Uvid u radove sa ispita iz IP1 u roku Jun1

Uvid u radove sa pismenog dela ispita iz Istraživanja podataka 1 će biti održan u utorak, 23.6. nakon usmenog dela ispita.


detaljnije >>

Rezultati pismenog dela ispita iz IP u roku Jun1 2020


Usmeni deo ispita iz IP1 u roku Jun1

Usmeni deo ispita iz predmeta Istraživanje podataka 1 u ispitnom roku Jun1 2020 će biti održan u utorak, 23.6.2020. u 10h u zgradi u ulici Svetog Nikole.


detaljnije >>

Rezultati pismenog dela ispita iz IP za studente koji usmeni polažu u roku Jun1


Konsultacije iz IP

U periodu od 25.5.2020. do 5.6.2020. moguće je održavanje konsultacija u prostorijama fakulteta u terminima i učionicama predviđenim rasporedom časova. 

http://www.matf.bg.ac.rs/vesti/3128/obavestenje-o-konsultacijama/

Konsultacije iz Istraživanja podataka će biti održane u terminima vežbi samo po prethodnom dogovoru sa studentima. Neophodno je da student elektornskom porukom najavi dolazak na konsultacije bar 24 sata unapred. 

 

 


detaljnije >>

Online konsultacije

Tokom vanrednog stanja, online konsultacije će biti održavane u terminima vežbi iz Istraživanja podataka 1 preko Skype. Poželjno je javljanje najaviti dan unapred.

Skype kontakt

 

 


detaljnije >>Tekući kursevi