Konkurs UB za dodelu nagrada za najbolji naučnoistraživački i stručni rad studenata u 2022. godini

Univerzitet u Beogradu svake godine nagrađuje po jedan najbolji naučnoistraživački i stručni rad studenata iz svake grupacije fakulteta, izrađen u prethodnoj kalendarskoj godini. Na sednici Senata održanoj 22. februara 2023, doneta je odluka o raspisivanju Konkursa za dodelu nagrada za najbolji naučnoistraživački i stručni rad studenata u 2022. godini.

Konkurs je objavljen na sajtu Univerziteta u Beogradu na sledećim stranicama:
http://www.bg.ac.rs/sr/vest.php?id=2104
http://bg.ac.rs/sr/vest.php?id=2104

Rok za prijavu radova je je utvrđen Konkursom - 31. mart 2023, a rok za dostavljanje prijavljenih radova Univerzitetu je 7. april 2023. Pismeni, diplomski, seminarski i drugi studentski radovi koji predstavljaju nastavnu obavezu, ne mogu se podnositi na konkurs.
 
Pravilnik za nagrađivanje studenata se nalazi na sledećem linku
http://bg.ac.rs/files/sr/univerzitet/univ-propisi/Pravilnik-nagradjivanje-studenata-preciscen.pdf

Nagrađeni radovi se štampaju u posebnom zborniku, čiji je urednik prorektor za nauku i objavljuju se na internet stranici Univerziteta.

Pozivamo studente Matematičkog fakulteta da se prijave na ovaj Konkurs. Zainteresovane studenti bi trebalo da dostave radove prof. dr Zorici Stanimirović najkasnije do 1. aprila 2023. formi. Radovi se dostavljaju nepotpisani, u štampanoj i elektronskoj formi. U prijavi treba navesti šifru pod kojom se rad šalje na Konkurs, a neophodno je priložiti i kratku stručnu ocenu rada od strane nekog od nastavnika fakulteta.

Eventualna pitanja u vezi sa Konkursom mogu se poslati na
zorica.stanimirovic[at]matf.bg.ac.rs.



Nažalost nije moguće ostaviti komentar.