Letnja škola za studente na Arhus univerzitetu, Danska - AU Summer University 2021.

Arhus univerzitet u Danskoj (Aarhus University, https://www.au.dk/) organizuje letnju školu za studente pod nazivom AU Summer University 2021.

S obzirom na partnerstvo sa Arhus univerzitetom u okviru nedavno odobrenog projekta Erasmus+ programa Circle U, studenti Univerziteta u Beogradu zainteresovani za učešće u letnjoj školi, biće oslobođeni plaćanja troškova pohađanja kurseva. Većina kurseva biće onlajn, a ukoliko se student odluči za kurseve koji se realizuju na Arhus univerzitetu, snosiće ostale relevantne troškove puta i boravka u Danskoj.

Dodatne informacije o ponudi kurseva i načinu prijave kandidata i ostale relevantne informacije dostupne su na sledećem linku:

https://international.au.dk/education/admissions/summeruniversity/welcome-to-au-summer-university/

Da bi studenti studenti bili oslobođeni plaćanja troškova odabranog kursa, neophodna je nominacija Univerziteta u Beogradu. Zainteresovani studenti bi trebalo da se najpre jave mejlom koordinatorima za međunarodnu saradnju na Matematičkom fakultetu, prof. Dragani Ilić (dilic[at]matf.bg.ac.rs) i prof. Zorici Stanimirović (zoricast[at]matf.bg.ac.rs), najkasnije do 15. marta 2021. godine. Spisak zainteresovanih studenata sa Matematičkog fakulteta biće prosleđen Univerzitetu u Beogradu.



Nažalost nije moguće ostaviti komentar.