Volontiranje na manifestaciji "Maj mesec matematike"

Poziv studentima za volontiranje na manifestaciji "Maj mesec matematike"

Centar za promociju nauke poziva studente Matematičkog fakulteta da u svojstvu volontera pomognu u organizaciji ovogodišnje manifestacije "Maj mesec matematike" koja se održava od 9. do 31. maja.

Manifestacija uključuje predavanja, radionice i izložbe koje imaju za cilj širu popularizaciju matematike. Lokacije dešavanja biće Galerija Andrićev venac, Galerija nauke i tehnike SANU i Naučni klub Beograd.

Volonteri će raditi u tri smene, a od svakog volontera se očekuje da svakog dana bude na nekoj od gore navedenih lokacija u jednoj od smena. Posao volontera je da, shodno njihovim znanjima i interesovanjima, predstavljaju eksponate na izložbama, razgovaraju sa posetiocima, pomažu u organizaciji predavanja i radionica i na druge načine doprinose popularizaciji matematike.

Volontiranjem na ovakvom događaju stičete dragoceno iskustvo u oblasti naučne komunikacije, saradnje u timu i radu sa ljudima. Na kraju programa, volonteri dobijaju zvaničnu potvrdu o volontiranju koju mogu uvrstiti u svoje biografije.

Zainteresovani studenti mogu se prijaviti na jednu od sledećih adresa:

bklobucar@cpn.rs, jjoksimovic@cpn.rs

Više informacija na lokaciji: http://www.m3.cpn.rs



Nažalost nije moguće ostaviti komentar.