Dani podrške brucošima na Matematičkom fakultetu, četvrtak 22.11.2018.

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu organizuje program "Dani podrške brucošima".

22. novembra organizujemo radionice baš na Vašem fakultetu – Matematičkom fakultetu, u studentskoj čitaonici Biblioteke na prvom spratu.

Prilagođavanje novoj sredini, društvu, gradivu i organizaciji na fakultetu može biti teško. Kako biste se što bolje snašli potrebno je, pre svega informisanje, rad na sebi i snabdevanje resursima za podršku.

Savetnici Centra pomoći će vam da pribavite potrebne informacije, dobijete korisne savete, usavršavate se kroz različite edukativne programe i prevaziđete probleme tokom studiranja, a i kasnije, prilikom potrage za prvim radnim iskustvom.

Tokom programa "Dani podrške brucošima" možete se prijaviti za radionice o efikasnom učenju, planiranju vremena i postavljanju prioriteta, upravljanju tremom pred ispit, javni nastup i u drugim stresnim situacijama.

Radionice će biti održane na različitim fakultetima – pratite vesti na  https://www.facebook.com/events/2723794297646066/  i našoj FB stranici.

Takođe, uvek možete zakazati individualno savetovanje preko formulara na sajtu http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/zakazite-savetovanje i u poverljivoj atmosferi razgovarati sa jednim od savetnika iz Centra.

Pogledajte raspored radionica i prijavite se do 20. novembra u ponoć preko linka https://goo.gl/forms/CMZjkBdiGTt5hVLv1

O radionicama:

9:00 – 11:30
Uči lako - saznaj kako - na radionici će biti reči o različitim stilovima učenja, metodama i tehnikama koje su značajne za lakše i brže učenje i pamćenje, motivaciji i organizaciji procesa učenja.

12:00 – 14:30
Planiranje i organizacija vremena - radionica vam može pomoći da bolje planirate svoje vreme, služite se različitim tehnikama organizacije i izdvojite prioritete, kako biste iskoristili svoj maksimum tokom studija.

15:00 – 17:00
Borba sa strahom, tremom i stresom – radionca koja vam može pomoći da razvijete zdrave načine suočavanja sa stresnim situacijama.


Preporuka je da napravite korisnički nalog na sajtu http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/ kako biste uvek bili u toku i sve informacije o aktuelnim dešavanjima, radionicama, konkursima za studente dobijali na E-poštu.

Vidimo se! :)

Vaš Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu

Poziv
Najava



Nažalost nije moguće ostaviti komentar.