Otvoren Erazmus+ KA1 konkurs za razmenu sa Radboud univerzitetom, Holandija

Obaveštavamo Vas da je, na osnovu interinstitucionalnog sporazuma potpisanog u okviru Erazmus+ KA 1 programa, potpisanog između Univerziteta u Beogradu i Radboud univerzitetom u Holandiji, otvoren konkurs za prijavu za mobilnost osoblja sa Univerziteta u Beogradu na partnerskom univerzitetu u Holandiji.

Konkurs obuhvata sve oblasti razmene, a treba imati na umu sledeće specifičnosti konkursa: konkurs je raspisan za nenastavno osoblje, ali je uslov da kandidat koji konkuriše istovremeno i student dokotorskih studija. Na ovaj konkurs se mogu prijaviti i kolege iz redova nastavnog osoblja (asistenti, saradnici u nastavi) i istraživači koji su zaposleni preko projekta, a koji su studenti doktorskih studija.

Datum početka prijave kandidata: 17.09.2018. u 12:30
Rok za prijavu kandidata ističe: 01.10.2018. u 00:00

Informacije o otvorenom konkursu i uslovi konkurisanja mogu se naći na Mobion platformi http://mobion.bg.ac.rs, u sekciji Open calls.

Spisak neophodne dokumentacije i uputstva za konkurisanje takođe se nalaze na platformi Mobion, u sekcijama Required documents i How to apply.

Kolege koje nameravaju da konkurišu za razmenu mogu da se jave mejlom koordinatorima za međunarodnu saradnju Matematičkog fakulteta, Dragani Ilić (dilic[at]matf.bg.ac.rs)  i Zorici Stanimirović (zoricast[at]matf.bg.ac.rs) za pomoć u vezi sa prijavom.



Nažalost nije moguće ostaviti komentar.