Novi konkursi za razmenu studenata, nastavnog i nenastavnog osoblja u okviru programa Erazmus+ KA1

Obaveštavamo Vas da su 1. februara 2018. otvoreni novi konkursi za razmenu studenata, nastavnog i nenastavnog osoblja u okviru programa Erazmus+ KA1 sa više univerziteta u Nemačkoj, Austriji, Hrvatskoj i Sloveniji.

Svi otvoreni konkursi, neophodna dokumentacija i uslovi konkursa mogu se naći na platformi MOBION, u delu Otvoreni pozivi.

Informacije o neophodnoj dokumentaciji za prijavu mogu se naći na strani http://mobion.bg.ac.rs/howtoapply/requireddocuments.

Svi kandidati treba da se prijave na Mobion platformu gde se i podnosi neophodna dokumentacija u elektronskom obliku.

Studenti koji nameravaju da konkurišu za razmenu trebalo bi da se jave mejlom kooordinatorima za međunarodnu saradnju Matematičkog fakulteta, Dragani Ilić (dilic[at]matf.bg.ac.rs) i Zorici Stanimirović (zoricast[at]matf.bg.ac.rs). Kolege iz redova nastavnog i nenastavnog osoblja, koje su zainteresovane za neki od konkursa, mogu se takođe obratiti koordinatorima za pomoć i pitanja u vezi sa prijavom.

Savetujemo kandidate koji žele da konkuršu za razmenu da ne započinju proces prijave pre prikupljanja neophodne dokumentacije. Na mobion platformi postoji veliki broj nepotpunih, odnosno nedovršenih prijava sa Matematičkog fakulteta.



Nažalost nije moguće ostaviti komentar.