Info-seminar o mogućnostima razmene studenata u okviru programa Erazmus+, 15.12.2017.

U cilju informisanja o programu Erazmus+ i njegovim povoljnostima za studente našeg Fakulteta u petak 15.12.2017. godine u sali 718, s početkom u 14:15 časova, koordinatori za međunarodnu saradnju Matematičkog fakulteta prof. dr Dragana Ilić i prof. dr Zorica Stanimirović održaće info-seminar o programu razmene studenata Erazmus+.

Studenti će biti u prilici da saznaju sve bitne informacije o programu Erazmus+, kao i da postavljaju pitanja. Seminaru će prisustvovati i studenti našeg fakulteta koji su bili na razmeni u okviru Erazmus+ programa i koji će preneti svoja iskustva o samom programu, kao i iskustva sa univerziteta na kojima su boravili.

Program Erazmus+ je program Evropske unije namenjen studentima koji žele da otputuju u drugu državu, slušaju predavanja na drugom univerzitetu, nauče novi jezik, upoznaju drugu kulturu i time steknu nova znanja i iskustva. Studentima se pruža prilika da jedan semestar besplatno provedu na nekom od univerziteta u inostranstvu, uz stipendiju koja im pokriva troškove putovanja i boravka, nakon čega im se, na osnovu zvaničnog ugovora o učenju, položeni predmeti priznaju kod nas.

Pozivamo sve zainteresovane studente da prisustvuju seminaru i saznaju više o programu koji im može doneti nova poznanstva, iskustva, znanja i veću mogućnost zaposlenja.



Nažalost nije moguće ostaviti komentar.