Otvoren Informativni centar Fondacije Tempus

Fondacija Tempus je otvorila Informativni centar u Beogradu, na adresi Terazije 39, I sprat, koji je od 2. oktobra dostupan svakog radnog dana od 10 do 18 časova.

Info centar omogućava svim zainteresovanim pojedincima, kao i predstavnicima škola i visokoškolskih ustanova, da na jednom mestu, bez zakazivanja, dobiju sve potrebne informacije u vezi sa obrazovanjem u Srbiji i Evropi, kao i programom Evropske unije Erazmus+.

U Info centru se mogu dobiti informacije o mogućnostima za stipendiranu mobilnost (razmene), volonterske programe i omladinske razmene, podrška u procesu prijavljivanja u vezi sa pravilima programa Erazmus+ i CEEPUS i njihovim procedurama i sl. Informativni centar je mesto i za informisanje o evropskim mrežama (eTwinning, EPALE, Europass, Euroguidance, Eurydice), kao i srednjeevropskom programu za razmenu studenata i profesora – CEEPUS.

U sklopu rada Info centra predviđen je i poseban paket usluga za informisanje stranih studenata koji borave na mobilnosti u Republici Srbiji.

Više informacija može se pronaći na sajtu Fondacije Tempus



Nažalost nije moguće ostaviti komentar.