Otvoreni novi konkursi za razmenu studenata, nastavnog i nenastavnog osoblja u okviru programa Erazmus+ KA1

Obaveštavamo Vas da su upravo otvoreni novi konkursi za razmenu studenata, nastavnog i nenastavnog osoblja u okviru programa Erazmus+ KA1.

Kokursi su otvoreni od 14. jula 2017. do 20. oktobra 2017. godine, a odnose se na boravak na nekom od univerziteta-partnera počevši od februara 2018. godine. Preporuka je da se boravak na univerziteta-partnera planira u periodu od 1. marta 2018. do 31. jula 2018.

Svi otvoreni konkursi, neophodna dokumentacija i uslovi konkursa mogu se naći na platformi MOBION http://mobion.bg.ac.rs , u delu Otvoreni pozivi.

Otvoreni pozivi za studente
http://mobion.bg.ac.rs/opencalls

Otvoreni pozivi za nastavno osoblje
http://mobion.bg.ac.rs/opencalls?mob=4

Otvoreni pozivi za nenastavno osoblje
http://mobion.bg.ac.rs/opencalls?mob=6

Neophodno je da se kandidati pridržavaju roka za konkurisanje, jer produženja roka neće biti. Napominjemo da profesori fakulteta Univerziteta u Beogradu konkurišu u okviru Staff mobility for teaching, dok nenastavno osoblje konkuriše u okviru Staff mobility for training. Svi kandidati treba da se prijave na Mobion platformu gde se i podnosi neophodna domumentacija u elektronskom obliku.

Informacije o neophodnoj dokumentaciji za prijavu mogu se naći na strani
http://mobion.bg.ac.rs/howtoapply/requireddocuments
Na istoj strani može se naći formular za Learning agreement za studente, Mobility agreement for teaching za nastavno osoblje i Mobility agreement for training za nenastavno osoblje.

Studenti koji nameravaju da konkurišu za razmenu trebalo bi da se jave mailom kooordinatorima za međunarodnu saradnju Matematičkog fakulteta, Dragani Ilić (dilic[at]matf.bg.ac.rs) i Zorici Stanimirović (zoricast[at]matf.bg.ac.rs). Kolege iz redova nastavnog i nenastavnog osoblja, koje su zainteresovane za neki od konkursa, mogu se takođe obratiti koordinatorima za pomoć i pitanja u vezi sa prijavom.



Nažalost nije moguće ostaviti komentar.