Konkurs za izbor najboljih projektnih ideja za razvoj regiona, 31.03.2017.

Razvojna agencija Srbije (RAS) raspisala je Konkurs za izbor najboljih projektnih ideja, čiiji je cilj predstavljanje investicionog projekta u jednom regionu ili delu regiona u Republici Srbiji.

Ukupan nagradni fond za najbolje rangirane predloge projektnih ideja je 4 miliona dinara, dok je vrednost prve nagrade milion dinara. Konkurs je otvoren do 31. marta 2017. godine, a pravo učešća imaju projektni timovi akreditovanih visokoškolskih ustanova, koje može činiti jedan profesor u ulozi mentora i studenti te ustanove.

Svaki projektni tim može podneti samo jedan predlog projektne ideje, a visokoškolska ustanova može učestvovati na konkursu sa više projektnih timova. Projektne ideje se ne moraju odnositi na region u kome se nalazi sedište visokoškolske ustanove. O izboru najboljih projektnih ideja odlučivaće Komisija.

Drugoplasirana ideja biće nagrađena sa 800.000 dinara, trećeplasirana sa 600.000 dinara, dok će po 400.000 dinara biti nagrađeni projektni timovi u posebnim kategorijama: najbolje brending rešenje, rešenje za najbolji uticaj na životnu sredinu, rešenje za najbolji doprinos novom zapošljavanju i rešenje za najbolji uticaj na razvoj zajednice.

Obaveštenje o Javnom konkursu za visokoškolske ustanove

Javni poziv za visokoškolske ustanove

Više informacija o konkursu



Nažalost nije moguće ostaviti komentar.