Javni poziv za učešće u sredstvima Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja za 2017. godinu

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja je 11. januara 2017. objavilo Javni poziv za učešće u sredstvima Ministarstva za 2017. godinu.

Uslovi poziva, spisak materijala za podnošenje prijave, kao i rok za podnošenje prijave za svaku od 17 programskih aktivnosti koje Ministarstvo finansira nalaze se na strani:

http://www.mpn.gov.rs/konkursi-i-javni-pozivi/tr-konkursi/

Rok za podnošenje prijava za programsku aktivnost broj 16 - sufinansiranje naučnih skupova u Srbiji je 30 dana od objavljivanja poziva (zaključno sa 10. februarom 2017.)

Skrećemo pažnju saradnicima u nastavi i asistentima da se među programskim aktivnostima za koje je Javni poziv otvoren nalaze i sledeće:

2. sufinansiranje učešća studenata koji su upisali master akademske studije, odnosno doktorske akademske studije i stipendista Ministarstva na naučnim skupovima u zemlji i u inostranstvu;

3. sufinansiranje studijskih boravaka u inostranstvu studenata koji su upisali master akademske studije, odnosno doktorske akademske studije i stipendista Ministarstva;

9. sufinansiranje završne obrade doktorskih disertacija istraživača i stipendista Ministarstva angažovanih na projektu Ministarstva.

Kompletan spisak od 17 programskih aktivnosti koje Ministarstvo sufinansira nalazi se na strani:

http://www.mpn.gov.rs/wp-content/uploads/2015/09/Javni-poziv-za-ucesce-u-sredstvima-Ministarstva-u-2017.-godini.pdf

Konkurs po ovom pozivu za programske aktivnosti pod tačkama 1-5. i 11-17. je do 10. februara 2017. Rok za aktivnost broj 10. je do 13. marta 2017, a konkurs za aktivnosti 2-4. i 6-9. je otvoren tokom cele godine.

Neophodno je dobro proučiti uslove konkursa, neophodnu dokumentaciju i ispoštovati rokove koji su navedeni za svaku programsku aktivnost.
Nepotpune i neblagovremene prijave neće biti razmatrane.



Nažalost nije moguće ostaviti komentar.