Pearson, predstavništvo u Beogradu

Vodeća svetska obrazovna kompanija, Pearson, ima predstavnika u Beogradu od 2015. godine.

Profesorima Matematičkog fakulteta nudimo mogućnost da na našem sajtu https://heuk.pearson.com/ pogledaju naša štampana i digitalna izdanja.

Ukoliko budete zainteresovani za neki naslov koji biste koristili u nastavi, možete se obratiti predstavniku kompanije i zatražiti besplatan primerak.

Uz knjigu profesori dobijaju i pristup Pearson onlajn materijalima koje mogu koristiti tokom predavanja.

Kako se mnoge stvari u obrazovanju menjaju i prate novine u tehnološkim dostignućima, tako je i Pearson omogućio da se deo njegovih proizvoda koristi na internetu.

Svaki predmet ima podršku na platformama koje se nazivaju MyLab and Mastering: http://www.pearsonmylabandmastering.com/global/

U saradnji sa profesorima sa Harvarda, Pearson je napravio platformu Learning Catalytics, koja pospešuje interaktivno učenje i mogućnost korišćenja mobilnih uređaja studenata u toku nastave u obrazovne svrhe: https://learningcatalytics.com/

Pored navedenog, Custom publishing predstavlja mogućnost da se objavi knjiga za Pearson i do sada smo imali uspešnu saradnju sa profesorima iz regiona.

Ukoliko vas zanimaju novi naslovi, uvek se možete obratiti predstavniku Pearson-a i dobiti svoj primerak ili kod preko koga možete pristupiti jednoj od platformi.

Za dodatna pitanja možete se obratiti Marini Mudrenović mejlom na: Marina.mudrenovic@pearson.com



Nažalost nije moguće ostaviti komentar.